top of page

Varför är färsk pasta bäst?

Uppdaterat: 29 sep. 2023

Ciao, jag är Filippo! Välkommen till Porta Via, där färsk pasta är hjärtat som pulserar med autentisk italiensk passion. Låt oss utforska varför färsk pasta står oöverträffad i matvärlden.


Varför Färsk Pasta?

Färsk pasta är som en kärleksfull omfamning för dina smaklökar. Till skillnad från torkad pasta, som kan vara lite tråkig och förutsebar, är varje bit av färsk pasta en uppvisning i subtilitet och komplexitet.


Vår Pastamaskin: Bottene

Vår trogna Bottene pastamaskin är själen i vår pastatillverkning. Den arbetar oupphörligt, och med varje varv omformas enklare ingredienser till något magiskt - till perfekt formade strängar av ren glädje.


Ingredienser: Ren Simplicitet

Vi tror på renheten i enkelhet. Med bara högkvalitativt durumvetemjöl och vatten, skapar vi en pasta som är mjuk, smakrik och fullständigt förförande.


Snabb och Njutbar Måltid

Färsk pasta är en vardagshjälte, snabb att tillaga men långsam att glömma. Det är en inbjudan till en snabb men ändå kvalitativ måltid, perfekt för dig som är på språng eller vill ha en snabb lunch eller middag.


Så nästa gång du längtar efter den autentiska italienska pastan, vet du var du ska styra stegen. Kom in till Porta Via, låt oss skämma bort dig med våra färska pastakreationer och upplev en bit av Italien mitt i Göteborg. Buon appetito!7 visningar0 kommentarer

Comentarios


bottom of page