top of page

Varför Porta via är det bästa valet för lunch på Göteborg Central

Uppdaterat: 29 sep. 2023

Letar du efter den perfekta lunchplatsen i Göteborg? Ditt sökande är över. På Porta Via erbjuder vi en omfattande och prisvärd lunchmeny som är designad att tillfredsställa alla smaklökar. Här är några anledningar till varför Porta Via är det självklara valet för din lunch på Göteborg Central.

Mångsidig Pasta Meny

Varje dag serverar vi tre olika pastarätter: en med kött, en vegetarisk och en med fisk. Vår färska pasta, högkvalitativa protein och såser gjorda från grunden garanterar en autentisk italiensk matupplevelse.

Pizza al Taglio: En Snabb och Smakrik Lunch

Om du föredrar pizza, kommer du att älska vårt utbud av Pizza al Taglio. Redo på bara några minuter, men med en smak som varar länge i minnet.

Mer än Bara Huvudrätt

För endast 129 kr får du inte bara en huvudrätt, utan också tillgång till vår salladsbuffé, nybakad focaccia och en kopp kvalitativt kaffe för att avsluta din måltid på bästa sätt.

Flexibel Lunchtid

Vi serverar lunch mellan 11-14, med möjligheten att äta på plats eller ta med maten. Oavsett din dag, har vi plats för dig.

Avslutning

Se vår dagsaktuella lunchmeny genom att klicka på Veckans pasta och upptäck varför så många väljer Porta Via för en unik lunchupplevelse på Göteborg Central. Benvenuti!


8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page